Rabarbermousse
250 g skalade och tärnade rabarber
1 dl vatten
3 msk socker
1 tsk vaniljsocker
2,5 gelatinblad
2 dl vispad grädde
Blötlägg gelatinet i kallt vatten i minst 5 min.
Koka upp rabarber, vatten och socker och låt koka i 5-10 min tills rabarbern mjuknat helt.
Tag av ifrån plattan och rör ner de urkramade gelatinbladen och vaniljsockret.
Låt kallna i kylskåp. Vipsa grädde rätt så hårt.
Blanda ihop alltsammans.
1 dl vatten
3 msk socker
1 tsk vaniljsocker
2,5 gelatinblad
2 dl vispad grädde
Blötlägg gelatinet i kallt vatten i minst 5 min.
Koka upp rabarber, vatten och socker och låt koka i 5-10 min tills rabarbern mjuknat helt.
Tag av ifrån plattan och rör ner de urkramade gelatinbladen och vaniljsockret.
Låt kallna i kylskåp. Vipsa grädde rätt så hårt.
Blanda ihop alltsammans.

Kommentarer
Trackback