Fina Liams doptårtor!







Dom på guldbricka innehöll:
Chokladbotten
Mariannefluff
Banangrädde
Ljuschokladsmörkräm
Dom på silverbricka innehöll:
Ljusbotten
Dumlefluff
Hallonmousse
Ljuschokladsmörkräm
Och dom är täckta och dekorerade med sockerpasta!

Chokladtårtbotten
Chokladtårtbotten , 20 cm form
50 gram smör
1 dl mjölk
2 ägg
2 dl socker
2,5 dl vetemjöl
0,5 dl kakao
2 tsk bakpulver
50 gram smör
1 dl mjölk
2 ägg
2 dl socker
2,5 dl vetemjöl
0,5 dl kakao
2 tsk bakpulver
Smält smöret tillsammans med mjölken
Vispa ägg och socker vitt och pösigt
Slå över smörblandningen över äggvispet och rör till en jämn smet
Blanda och sikta ner de torra ingredienserna i smeten, rör om
Gräddas i den nedre delen av ugnen i 175 grader ca 35-40 min
Receptet har jag hittat hos LindaRunn
(bilden är min egen)
Jag använder en 26 cm form och har då dubblat eller 3 dubblat receptet, beroende på hur många våningar jag skulle ha!
Vispa ägg och socker vitt och pösigt
Slå över smörblandningen över äggvispet och rör till en jämn smet
Blanda och sikta ner de torra ingredienserna i smeten, rör om
Gräddas i den nedre delen av ugnen i 175 grader ca 35-40 min
Receptet har jag hittat hos LindaRunn
(bilden är min egen)
Jag använder en 26 cm form och har då dubblat eller 3 dubblat receptet, beroende på hur många våningar jag skulle ha!

Camillas Gerbera tårta


Innehåll
Chokladbotten
Banangrädde
Mariannefluff
Spacklad med chokladsmörkräm
Täck och dekorerad med Sp
En liten minitårta


Innehöll
Chokladbotten
Mörkchokladfluff (gjord på maraboupremium 70%)
Apelsinmousse
Spacklad med chokladsmörkräm
Täckt och dekorerad med Sp
