Jordgubbsmousse


2 gelatinblad
250 g jordgubbar
1 dl strösocker
2 dl vispgrädde

Jordgubbsmousse:
Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i 5 min. Mixa jordgubbarna till en puré. Blanda purén med sockret och koka upp. Ta kastrullen från värmen. Ta upp gelatinbladen och smält dem i purén, låt svalna. Vispa grädden till ett fast skum och blanda försiktigt med purén.
Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejhej!
Hur många portioner blir det? :) svara gärna så fort som möjligt, behöver veta tills imorgon! :)

Svar: Det är till en tårta, hur många portioner vet jag inte...
♥ Tirja ♥

2013-05-29 @ 21:51:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback